Suflete pereche! Doi soţi au fost prinși beți la volan în aceeași noapte!

de | 13.02.2023 17:03 | Știri, Eveniment, Național

Doi soţi din municipiul Bistriţa au fost prinși conducând sub influenţa alcoolului, în aceeaşi noapte.

Evenimentu s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 11 spre 12 februarie, în jurul orei 23.00 pe Drumul Comunal 7, în localitatea Jelna.

La volanul autoturismului oprit de către polițiști se afla o femeie, în vârstă de 29 de ani, din Bistrița. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferița a fost condusă la spital pentru prelevare de probe, conform Digi24.

De asemenea, în aceeași noapte, în municipiul Bistriţa, polițiștii au depistat același autoturism pe care îl condusese femeia, doar că de această dată, la volan se afla soțul. Nici acesta nu a scăpat de aparatul etilotest, iar rezultatul a fost chiar de de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, și acesta a fost condus pentru prelevarea de mostre biologice.

Astfel, cei doi s-au ales cu dosare penale după ce ambii au fost depistaţi de polițiști.

Foto Monitorul de Cluj

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Transporta lemne ilegal la o altă adresă! Ce au descoperit polițiștii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bistrița | Cluj

Ultimele articole