Sumedru la Crama Marcea. Atmosferă unică de sărbătoare în vie!

de | 25.10.2023 10:10 | Ștefănești, Lifestyle

  • A zecea ediție de Sumedru@Marcea

Marcea crama

Trebuie amintit faptul că accesul se face pe bază de bilet. Acesta poate fi achiziționat online la prețul de 120+taxe de pe iabilet.ro sau de la intrare la prețul de 150 lei (cash only).

Important de menționat! Copiii mai mici de 14 ani nu au nevoie de bilet dar trebuie sa fie însoțiți de adulți iar toți cei sub 18 ani nu pot achiziționa vinuri de la bar.
Accesul la eveniment se face începând cu ora 16.00, în zona cramei.
În ceea ce privește parcarea, aceasta se va face pe drumul de acces la crama, începând de la Crama către intersecție. De precizat că de lla cramă la scenă este o distanță de 200m dar va fi o plimbare plăcuta printre vii.
Marcea bar vie
Băncuțe, scaune, mese și butoaie din lemn.vor fi amenajate în zona de eveniment dar și câțiva baloți pentru odihnă în poienița imediat învecinată.
Dar mai mult se stă în picioare sau se dansează
Pe mese și pe butoaie găsiți scrumiere Mulțumim!
 Avem bar unde găsiți vinurile Marcea, sucuri la doza și apa. Vânzarea se face la sticla/doza.
Va oferim pahare pentru vin in limita disponibilului, câteodată suntem nevoiți sa apelam si la plastic”, transmit organizatorii. 
Aceștia informează că va fi și bucatarie unde se vor pregăti: frigărui pastrama de oaie, mititei și cârnați de casa, cartofi prăjiți, mămăliguța, muraturi, pâine și muștar.
Plata la bar si la bucatarie se poate face cu cardul.
Lângă scena este terenul nostru de sport, unde accesul este liber si avem si nocturnă”, mai informează reprezentanții cramei Marcea.
la Marcea
Așadar, muzica se va auzi de la ora 16:00, iar recitalurile vor începe la ora 17:15 și vor avea scurte pauze între ele, acoperite de muzica DJ-itei Dorina.
Vor urca pe scenă, în ordine:
  • Jack of all Trades,
  • Dimitri’s Bats,
  • Ana Coman,
  • Jurjak
Aprindem focurile in butoaie din tabla, pentru ca așa e obiceiul de Focul lui Sumedru, dar ne ocupam noi de ele, nu va deranjați sa puneți Dvs lemne. Mulțumim din nou!
Va dorim petrecere frumoasă!”, mai transmit organizatorii. 
crama Marcea vie
Crama Marcea a fost inaugurantă în anul 2016 si reprezintă o inovație în domeniul vinificației din România. Este prima și singura cramă complet independentă din punct de vedere energetic. Energia electrica fiind produsă de panouri fotovoltaice montate pe acoperiș, în timp ce energia termică este preluată din adâncul pământului, energie geo-termală, printr-o pompă de caldură.

Aceasta are o capacitate maximă de vinificare de 1000 de hectolitri/an și o capacitate de stocare de 2000 de hectolitri.

De asemenea crama este prevazută cu spațiu de maturare a rezervelor cu temperatura si umiditate controlate.

Podgoria este situată la 11 km de Pitești, pe cel mai înalt deal din localitatea Ștefănești și se întinde pe 25 de hectare.

Crama Marcea

Adresă: Drum Exploatare Marcea, Ștefănești, România

Foto: Facebook Crama Marcea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: