Ei sunt elevii de 10 ai Argeșului la BAC!

de | 03.07.2023 21:53 | Național, Câmpulung Muscel, Curtea de Argeș, Județean, Lifestyle, Pitești, Știri

Cinci medii de 10 au fost obținute în Argeș, clasând județul nostru pe un loc fruntaș. Cei cinci absolvenți acre au obținut note maxime la BAC sunt de la Colegiul Național ”IC Brătianu”, de la Colegiul Național ”Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș și de la Liceul Teoretic ”Dan Barbilian” Câmpulung și nu sunt la primele rezultate merituoase obținute.

Astăzi s-au afișat primele rezultate la Bacalaureat. Cinci elevi din Argeș au obținut media 10 la BAC 2023, clasând astfel județul nostru în topul pe țară referitor la numărul de medii maxime. Cei cinci, patru fete și un băiat, sunt: Andreea – Cosmina Constantin, Anda – Teodora Robea și Ioana – Lorena Tănase, toți de la Colegiul Național ”IC Brătianu”, Laurențiu Nicolae Mitrea de la Colegiul Național ”Vlaicu Vodă” din Curtea de Argeș și Ștefania Moise de la Liceul Teoretic ”Dan Barbilian” Câmpulung.

”Îmi doresc să lucrez în domeniul cercetării medicale”

Sursă foto: scoala11.eu

Anda Teodora Robea

Ioana – Lorena Tănase a fost premiată în iunie 2023, atunci când Colegiul ”I. C. Brătianu” și-a sărbătorit elevii ce au avut rezultate bune în timpul anului școlar. Anda Teodora Robea a fost premiata de Consiliul Județean Argeș în 2019 pentru nota maximă obținută la Evaluarea Națională. Tânăra a participat la mai multe concursuri și olimpiade. De asemenea, Anda Teodora Robea declara într-un interviu publicat pe site-ul unității școlare Mihai Eminescu din Pitești că pentru ea performanța într-un domeniu de studiu ”are mai multe etape, pornind de la atracția fata de disciplina respectiva, continuând cu dorința de a aprofunda cat mai bine domeniul și ajungând, în final, prin exercițiu consecvent, la performanță”. Întrebată fiind care erau planurile de viitor și dacă se gândește să-și construiască o carieră bazată pe domeniul în care a obținut performanțe, Teodora preciza: ”Vorbind de viitorul apropiat, plănuiesc să îmi continui studiile la un liceu de renume al orașului meu, specializarea matematică – informatică. Ca și carieră, îmi doresc să lucrez în domeniul cercetării medicale”.

Olimpica de la ”Dan Barbilian”

În ceea ce o privește pe Moise Ștefania, ei bine, chiar unitatea liceală de unde provine i-a transmis felicitări.

Facebook Liliana Moise

Ștefania Moise

”Ca în fiecare an, elevii Liceului Teoretic ”Dan Barbilian” au obținut rezultate deosebite la Examenul de bacalaureat. Ne mândrim, în mod deosebit, cu eleva Moise Ștefania de la clasa a XII-a C, care a obținut media 10.

Printre performanțele acestei eleve se numără și Premiul I, la etapa județeană și Premiul al II-lea, la etapa națională a Olimpiadei de logică și Premiul I la etapa județeană a Olimpiadei de limba franceză.

Felicitări, Ștefania, felicitări tuturor absolvenților și profesorilor care i-au pregătit!”, este postarea publicată pe pagina de Facebook a Liceului Teoretic ”Dan Barbilian”.

Felicitări tuturor pentru rezultatele obținute!

Știre în curs de actualizare.

Sursă foto: scoala11.eu, Facebook Liliana Moise si evz.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bacalaureat 2023. I.C. Brătianu și-a atribuit toate mediile de 10 din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole