”Suntem în stadiu avansat cu lucrările pe strada Velișoara!”

de | 09.08.2023 13:51 | Știri, Administrație, Pitești

Primarul Piteștiului Cristian Gentea precizează că pe strada Velișoara lucrările sunt într-un stadiu avansat. În zonă se înlocuiește conductele de apă și se extinde rețeaua de canalizare.

După terminarea acestor lucrări administrația locală susține că este în plan și asfaltarea buclei Velișoara – Grigorești.

”Suntem în stadiu avansat cu lucrările pe strada Velișoara!

Înlocuim conductele de apă și extindem rețeaua de canalizare, astfel: 102 m conducte de apă PEHD cu diametrul nominal de 110 mm și 110 m de rețea de canalizare din PVC-KG, cu diametrul nominal de 250 mm.

Lucrarea, alături de altele din Aleea Stadionului, colonia ACH, străzile Grigorești, Balotești, Lacului, sunt parte a lucrărilor de reabilitare și dezvoltare a sistemului de apă și canalizare din programul de investiții al Apă Canal 2000 SA pe anul 2023. Valoarea totală a lucrărilor menționate este de 3.981.700 lei, sumă prevăzută în bugetul de venituri și cheltuieli al societății.

După terminarea acestor lucrări, municipalitatea va derula procedurile pentru asfaltarea buclei Velișoara – Grigorești!”, a precizat primarul Piteștiului Cristian Gentea. 

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Primarul Cristian Gentea: ”Viața de cuplu, familia, sunt cu adevărat…”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești