CAZ SUPER GRAV! Un șofer drogat a plecat târâș cu un polițist muscelean

de | 10.03.2024 14:00 | Câmpulung Muscel, Eveniment, Importante, Județean

Incident grav petrecut noaptea trecută în județul Argeș. Un polițist muscelean a fost rănit după ce a fost târât câțiva metri de un șofer oprit în trafic, care a refuzat să facă un Drug Test.

Evnimentul s-a petrecut pe raza localității Țițești, în jurul orei 03:00 – 04.00.

Conform reprezntanților Politiei Câmpulung, oamenii legii l-au oprit pe bărbatul de 21 de ani în timpul unui filtru de rutină,iar lucrurile au mers aparent normal până în momentul în care i-au solicitat un Drug Test. Acesta a refuzat, s-a urcat în mașină și s-a încuiat.

Deoarece bărbatul avea geamul deschis aproximativ 10-15 cm, unul dintre polițiști a vrut să îi ia acestuia cheile ca să nu plece de pe loc. În acel moment șoferul a pornit mașina și a plecat cu polițistul târâș pe o distanță de câțiva metri.

În cele din urmă șoferul a fost oprit și, deloc surprinzător după efectuarea testelor specifice s-a constatat că se afla sub influența substanțelor psihoactive. Din fericire poliiștul nu a suferit leziuni smnificative deși viața acestuia a fost pusă în pericol.

Evenimenul de azi noapte amintește de cazul 2 Mai, în sensul în care tinerii care se urcă la volan după ce au consumat droguri, pot provoca adevărate tragedii.

Ca urmare a acestui eveniment tânărul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj la care se adaugă și celelalte acuzații privind conducerea unui autovehicul sub influența substantelor psihoactive dar si detțnere de droguri pentru că asupra sa au fost găsite produse de acest gen.

alcool etilotest drugtest politia actiune trafic - CAZ SUPER GRAV! Un șofer drogat a plecat târâș cu un polițist muscelean

foto descriptiv romania24.ro

Cu toții știm cât de periculoase sunt drogurile iar îngrijorător este că tot mai multe persoane iresponsabile se urcă la volan sub influența lor, provocând astfel reale tragedii.

Să nu uităm de tragedia de la 2 Mai, aolo unde pe 19 august 2023, Vlad Pascu s-a urcat drogat la volan și a lovit un grup de opt persoane, pe drumul dintre 2 Mai și Vama Veche. În urma impactului violent, un băiat de 21 de ani și o fată de 20 de ani au murit pe loc. Alți trei tineri, doi băieți de 19 și 20 de ani și o fată de 20 de ani, au suferit grave leziuni.

Mai multe detalii legate de acest caz puteți citi AICI. 

page 5 - CAZ SUPER GRAV! Un șofer drogat a plecat târâș cu un polițist muscelean

Foto Instagram Vlad Pascu/ captură video Facebook Cătălin Țone

După ce a provocat accidentul, el a fugit, însă a fost depistat la scurt timp de oamenii legii în staţiunea Vama Veche. Tânărul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

În urma acelei tragedii, Camera Deputaţilor a adoptat ”Legea 2 Mai” care prevede că traficanţii de droguri de mare risc nu mai pot primi pedepse cu suspendare. Legea merge acum la președintele Klaus Iohannis pentru a fi promulgată.

vlad pascu un cocktail de droguri tudor ciuhodaru lipsa de coordonare si euforia fac dintr un sofer un potential criminal 46993000 - CAZ SUPER GRAV! Un șofer drogat a plecat târâș cu un polițist muscelean

foto descriptiv  Freepik / ksandrphoto

Reamintim faptul că Senatul a adoptat în luna noiembrie a anului trecut, ca prim for, ”Legea 2 mai”, care a fost inițiată de ministrul Alina Gorghiu.

Foto: Facebook / Poliția Română

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piteștean de 44 de ani arestat preventiv! Era cercetat pentru trafic de droguri de mare risc

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung Muscel

Ultimele articole