Sute de elevi piteșteni au făcut activități educative în natură

de | 27.04.2024 09:25 | Pitești, Administrație

Administrația locală anunță că în săptămâna care a urmat Simfoniei Lalelelor, copiii din școlile piteștene au fost invitații angajaților Salpitflor Green pentru activități educative în serele și parcurile din oraș. Peste 500 de elevi au fost învățați să planteze flori, au participat la plantarea de arbori și arbuști și au fost încântați să monteze căsuțe pentru păsări în copaci!

Elevii, care intră de luni, 29 aprilie, în zilele libere dinaintea Paștelui, s-au simțit deja în vacanță în Săptămâna Verde, când orele de curs au fost înlocuite cu ore de educație în natură. Peste 500 de elevi au fost învățați să planteze flori, pe care apoi le-au luat acasă pentru a le îngriji, au participat la plantarea de arbori și arbuști și au fost încântați să monteze căsuțe pentru păsări în copaci! ”Creativitate, imaginație, curiozitate, pe toate le-au dovedit, fiind cei mai buni observatori spontani ai mediului natural! Au fost zile frumoase pentru elevi și pentru îndrumătorii lor, specialiști în arhitectura spațiilor verzi”, informează administrația locală.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Zona de promenadă a râului Argeș, aproape gata

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești | Salpitflor Green