Sute de șoferi au fost scoși din trafic pentru că au pus în pericol siguranța altor cetățeni

de | 24.05.2024 15:23 | Național, Lifestyle

Poliția Română transmite că, în ultimele 24 de ore, oamenii legii au primit peste 2.500 de solicitări din partea cetăţenilor și au reținut 515 permise de conducere.

La data de 23 mai a.c., polițiștii au acționat, la nivel național, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 451 de acțiuni și au intervenit la 2.518 evenimente, dintre care 2.011 au fost sesizate de către cetățeni prin 112.”, transmite Poliția Română

Totodată, în ultimele 24 de ore, polițiștii au depistat și 32 de persoane urmărite național sau internațional, față de care au fost dispuse măsurile legale.

Potrivit sursei citate, pentru alte nereguli constatate, polițiștii au aplicat 8.502 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.159.184 de lei.

În intervalul menționat mai sus, poliţiştii rutieri din întreaga ţară au acționat și pentru creșterea siguranței în trafic. Astfel, în urma acțiunilor, oamenii legii au constatat 178 de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Ca urmare, polițiștii au reținut 515 permise de conducere.

Față de 189 de șoferi, a fost luată măsura reținerii permisului de conducere, pentru viteză, 32 pentru conducere sub influența alcoolului și 9 pentru conducere sub influența drogurilor sau a substanțelor interzise.

De asemenea, au fost oprite din a circula 307 autovehicule care nu prezentau siguranță pe drumurile publice, până la remedierea problemelor constatate.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident între două TIR-uri pe DN 7

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția Română

Ultimele articole