Tânăr de 19 ani, prins gonind cu 190 km/oră pe Autostrada A0

de | 30.11.2023 20:24 | Național, Eveniment

Nici nu i s-a uscat cerneala pe permisul auto, că un tânăr de 19 ani, din Corbeanca, județul Ilfov, a rămas fără documentul care îi permite să conducă vehicule pe drumurile publice. Tânărul deținea permisul de conducere de mai puțin de un an.

 Potrivit Poliției Române, în noaptea de miercuri spre joi, la ora 01.50, el  a fost surprins de radar cu o viteză de 190 km/h pe Autostrada A0, între D.N. 1 și Autostrada A3.

În noaptea de 30 noiembrie 2023, la ora 01.50, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat cu aparatul radar, pe Autostrada A0, între D.N. 1 și Autostrada A3, un tânăr, care circula cu 190 km/h.”, transmite Poliția Română

Nici bine nu i s-a uscat cerneala pe permisul de conducere, că i-a fost suspendat

Ținând cont de faptul că șoferul nu avea încă un an de vechime, el putea circula cu o viteză mai mică cu 20 de km/h decât limita din acel sector de drum aflat în afara localității, adică 110 km/h.

Astfel, în urma ispravei sale, el fost sancționat contravențional cu o amendă de 1.305 lei, iar permisul i-a fost suspendat pentru 120 de zile.

Din păcate, viteza excesivă se numără printre principalele cauze ale accidentelor rutiere.

Sursă foto Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Medicamentele banale care te pot lăsa fără permis

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Autostrada A0 | Autostrada A3 | Ilfov

Ultimele articole