Câmpulung: Un tânăr de 24 de ani a fugit din arest la domiciliu și a dat nas în nas cu jandarmii

de | 18.09.2023 11:31 | Județean, Eveniment, Importante

Un tânăr de 24 de ani a dat, duminică, 17 septembrie,  nas în nas cu jandarmii după ce a fugit din arestul la domiciliu. Bărbatul a fost predat pe mâna poliției.

Deși se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, el nu a mai rezistat tentației de a bea. Acum riscă să ajungă direct după gratii.

Jandarmii argeșeni au observat ieri, în Câmpulung,  un tânăr care era consuma băuturi alcoolice într-un loc public. Au mers la el, iar în momentul verificării tânărului, jandarmii au constatat că acesta figura ca fiind în arest la domiciliu încă din data de 10 august 2023 pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere din culpă.

Aceasta le-a atras atenția jandarmilor deoarece consuma băuturi alcoolice într-un loc public. În urma verificărilor în baza de date, s-a constatat că bărbatul figurează în arest la domiciliu încă din data de 10 august 2023.”, transmite IJJ Argeș

Ulterior, tânărul de 24 de ani  a fost dus la sediul Poliției Câmpulung pentru întocmirea documentelor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evadare.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident cumplit pe DN7! O femeie și un copil de 9 ani, spulberați de o mașină

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung Muscel | Drumul Național 7