Un tânăr din Argeș are nevoie de sânge! Radu a fost grav rănit într-un accident de circulație

de | 20.01.2023 11:02 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

Un tânăr din Argeș are nevoie de sânge! Radu a fost grav rănit într-un accident de circulație

Un tânăr de 22 de ani, din județul Argeș, are nevoie de sânge, după ce a fost implicat într-un accident grav de circulație.

Radu s-a numărat printre victimele evenimentului rutier produs pe 11 ianuarie pe DJ 702, în localitatea Priboieni. Trei adulți și doi copii au fost răniți, după ce o mașină condusă de un bărbat de 25 de ani din județul Dâmbovița a pătruns pe sens opus și s-a izbit de mașina condusă de Radu.

Tânărul de 22 de ani a ajuns în stare critică la Spitalul Județean de Urgență Pitești, iar ulterior a fost transportat la Spitalul Clinic Floreasca din București, având probleme grave ortopedice.

ciobanu radu2 - Un tânăr din Argeș are nevoie de sânge! Radu a fost grav rănit într-un accident de circulație

Foto Facebook

Acum, Radu are nevoie urgentă de sânge, iar cei apropiați au dat startul unei campanii de donare de sânge, pentru a-l ajuta pe tânăr să treacă și peste acest hop.

Vin cu o rugăminte la toți care vor sa ajute și îl cunosc pe Radu Ciobanu pot merge mâine la centru de transfuzie Pitești pentru donare de sânge, menționez pentru a se specifica numele Ciobanu Radu și spitalul Floreasca între orele 07:00 și 09:00. (NU CONTEAZĂ GRUPA)”, au transmis cunoscuții tânărului.

Radu are 22 de ani și este din localitatea argeșeană Negrești. Soarta a făcut ca în momentul în care bărbatul din Dâmbovița a pierdut controlul asupra volanului și a intrat pe sensul opus de mers, mașina condusă de Radu să fie în deplasare în locul cu pricina.

Șoferul responsabil de producerea accidentului a fost verificat cu aparatul etilotest, reieșind că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Oamenii legii au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru a se stabili cum a avut loc evenimentul rutier.

Foto Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Trei adulți și doi copii- răniți în accidentul din Priboieni! Una dintre victime este transportată la Spitalul Clinic Floreasca!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: