Tânăr din Berevoești, prins cu mai multe lemne decât erau trecute în acte

de | 31.08.2023 22:02 | Județean, Eveniment

Polițiștii Polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Călinești au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru prevenirea și combaterea transportului ilicit de materiale lemnoase.

În cadrul acțiunilor, ei au depistat un tânăr de 25 de ani, din Berevoești, care transporta material lemnos cu o autoutilitară, pe DN 7, pe raza comunei Călinești.

Argeșeanul le-a prezentat oamenilor legii actele, pentru control, însă polițiștii au devenit suspicioși cu privire la cantitatea justificată din documente și cea care se afla în mijlocul de transport la momentul depistării.

Astfel, cu ajutorul unui specialist silvic, s-a constat că în mijlocul de transport se afla, în plus, cantitatea 1,6 mc de lemn transportați fără documente legale.

În urma celor constatate, bărbatul s-a ales cu amendă în valoare de 1.000 de lei,  iar materialul lemnos, aflat în plus, a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Topoloveni.

Foto Mesagerul Hunedorean

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Inconștiență în timpul traversării unei căi ferate. S-a ales cu amendă, dar și cu permisul suspendat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Berevoești

Ultimele articole