Un tânăr din Bradu s-a ales cu dosar penal, după ce a condus fără permis!

de | 29.01.2024 17:27 | Știri, Eveniment

Un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din Bradu, a fost prins în cursul zilei de 28 ianuarie, în jurul orei 07:30, de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Craiovei din municipiul Pitești.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, organele de lege au constat că tânărul nu figurează ca deținător de permis de conducere.

De asemenea, în urma verificărilor făcute de polițiști, aceștia au descoperit că autovehiculul i-a fost încredințat bărbatului spre a fi condus pe drumurile publice de către o femeie de 30 de ani, din Pitești.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 alin. 1 și 3 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

 

Sursa Foto Antena 3 CNN/ descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pitești: Șofer prins conducând 200 de metri pe contrasens!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: