Tânăr de 19 ani prins circulând cu 127 de km/h prin Pitești

de | 20.03.2024 15:40 | Județean, Eveniment

Polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile de prevenire a încălcărilor normelor rutiere cu risc crescut de provocare a unor accidente de circulație, cum sunt conducerea cu viteză excesivă, sub influența substanțelor psihoactive sau a alcoolului.

În timpul acțiunilor, polițiștii Biroului Rutier Pitești  au depistat, pe strada Nicolae Dobrin, un tânăr, de 25 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism cu viteză excesivă, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 127 de km/h.

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație, tânărul a fost sancționat contravențional, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

Nu a fost însă singurul piteștean vitezoman prins de polițiști. Și un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a rămas fără permis pentru 90 de zile, după ce a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 125 de km/h (cu 55 mai mult decât limita legală pe tronsonul respectiv de drum).

El a fost depistat, în cursul zilei de ieri, 19 martie, în timp ce se deplasa pe DN 65B.

Cu viteză excesivă a condus și un tânăr, de 23 de ani, din Cetățeni. El a fost depistat, în cursul zilei de ieri, 19 martie, în timp ce se deplasa pe DN 73D, conducând cu viteza de 124 de km/h, pe un tronson de drum cu limita de 50 km/h.

În urma ispravei sale, tânărul de 23 de ani s-a ales cu o  amendă în valoare de 1.485 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 120 de zile.

Foto Auto Expert

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Educație rutieră la Grădinița cu Program Prelungit „Floare de Colț” din Pitești!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cetățeni | Pitești

Ultimele articole