Tânăr din Mioveni prins conducând un autoturism radiat din circulație de autoritățile italiene

de | 16.02.2024 17:01 | Județean, Eveniment

Un tânăr de 32 de ani, din Mioveni, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând un autoturism radiat din circulație de către autoritățile italiene.

În cursul zilei de ieri, 15 februarie, polițiștii Formațiunii Rutiere Mioveni l-au tras pe dreapta, pentru că acesta conducea cu viteza de 78 de km/h pe un sector de drum cu limitare 50km/h.

Potrivit IPJ Argeș, bărbatul avea montate pe autoturism plăcuțe cu un număr de înmatriculare provizoriu. În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că autoturismul pe care îl conducea bărbatul era radiat din circulație, având montate plăcuțele de înmatriculare ale altui autoturism.

Autovehiculul în cauză avea montate plăcuțe cu un număr de înmatriculare provizoriu, iar din verificările efectuate a rezultat că numerele de înmatriculare în cauză, având valabilitatea expirată din cursul anului 2023, erau emise unui alt autoturism.

Totodată, din verificări a mai rezultat că autoturismul condus de bărbat figura radiat din circulație de către autoritățile italiene, din cursul anului 2023.”, transmite IPJ Argeș

Ca urmare a celor constatate, bărbatul s-a ales cu dosar penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

descriptiv Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean arestat preventiv după ce a încălcat obligațiile impuse de măsura controlului judiciar

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole