Tânăr din Pitești- reținut! A furat mâncare în valoare de 2.000 de lei dintr-un magazin

de | 19.08.2022 15:50 | După locație, După subiect, Eveniment, Pitești, Știri

Un tânăr de 28 de ani, din Pitești, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind bănuit de infracțiunea de furt.

Potrivit cercetărilor, pe 10 august, acesta ar fi furat mai multe produse alimentare, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, de pe rafturile unui magazin.

Joi, 18 august, tânărul a fost identificat și reținut pentru 24 de ore de polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Controale la magazine și sălile de jocuri de noroc

Totodată, polițiștii compartimentelor Sisteme de Securitate din cadrul Secțiilor 1 și 4 Poliție Pitești și polițiștii compartimentului specializat din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, au desfășurat acțiuni de verificare la mai multe magazine și săli de jocuri de noroc, privind modul de organizare și manipularea, depozitarea și transportul valorilor monetare și respectarea normelor de lucru interne. A fost controlată și organizarea de șantier a unei societăți din domeniul construcțiilor. De asemenea, unitățile asigurate cu pază umană, a fost verificat modul de efectuare a serviciului de către agenţii de pază.

13 societăți au fost verificate, iar 4 dintre acestea au fost sancționate, după ce s-au constatat nereguli. Amenzile au fost în valoare de 11.000 de lei.

Neregulile constatate în urma verificărilor constau în:
– două situații privind neluarea măsurilor de organizare/manipulare a valorilor – sancționate de către polițiștii Secției 1 Poliție Pitești cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform HG 301/2012, respectiv de către polițiștii Secției 4 Poliție Pitești cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform HG 301/2012, fiind stabilit un nou termen pentru recontrol;
– două situații de neîndeplinire a măsurilor de organizare a dispozitivului impuse de categoria din care face parte obiectivul (suprafața spațiului comercial) – sancționate de către polițiștii Secției 4 Poliție Pitești cu amendă în valoare de 2.000 de lei, conform HG 301/2012, respectiv de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, fiind stabilit un nou termen pentru recontrol”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

https://anchetaonline.ro/atentie-video-cu-impact-emotional-barbat-jucat-in-picioare-intr-un-peco-din-pitesti-43731/

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung Muscel | Pitești

Ultimele articole