Un tânăr a intrat cu telefonul la examenul de BAC! A fost prins când i-a venit un mesaj RO-Alert

de | 27.06.2023 18:17 | Știri, Eveniment, Național

Un tânăr care a intrat cu telefonul la examenul de bacalaureat organizat în județul Brașov a fost prins.

Participantul a fost dat de gol în momentul în care a primiun mesaj RO-Alert pe telefonul mobil în timpul probei, informează Newsbv.ro, conform Digi24.

Evenimentul s-a petrecut luni, când a avut loc proba la Limba și Literatura Română. Acesta susținea examenul de bacalaureat la Colegiul Tehnic Energetic ”Remus Răduleț” din Brașov, el făcând parte din promoțiile anterioare.

Tânărul avea telefonul mobil asupra lui și a fost dat de gol de mesajul RO-Alert.

Tânărul nu va mai avea dreptul de a putea participa la următoarele două sesiuni ale examenului de bacalaureat.

Un singur candidat a fost eliminat, astăzi, din examen, fiind depistat cu telefonul mobil asupra sa, în timpul probei. Acesta provine din seriile anterioare și susținea examenul la Colegiul Tehnic Energetic ”Remus Răduleț” din Brașov. Candidatul a fost dat de gol că are telefonul de faptul că a sunat o alarmă RO-Alert. Acestui candidat i se va interzice participarea la următoarele două sesiuni ale examenului de bacalaureat”, a informat Valentin Bucur, purtător de cuvânt IŞJ Brașov.

La nivel național au fost eliminați 28 de candidați pentru fraudă sau tentativă de fraudă la Bacalaureat, relatează sursa citată.

Foto descriptiv StirideCluj

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bacalaureat 2023 – în Argeș. Un eliminat din examen și peste 100 de absenți la Matematică și Istorie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole