Tânărul din Mărăcineni dat dispărut de familie – a fost găsit!

de | 05.05.2023 08:15 | Știri, Eveniment, Județean

  • Tânăr dat dispărut!

Politiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au fost sesizați direct, în această dimineață, 4 mai, de către o femeie din comuna Mărăcineni cu privire la faptul că fiul său a plecat de la domiciliu în jurul orei 05:00, și nu s-a mai întors până în prezent.

Numele lui este CANTEA DUMITRU MARIAN și are 29 de ani,

Semnalmente: 1,65- 1,70 m înălțime, aproximativ 55 kg, constituție astenică, păr brunet tuns scurt, ochi negri, ten măsliniu.

Vestimentație: pantaloni negri cu o dungă de culoare galben pe lateral, bluză de trening culoare albastru cu un imprimeu pe piept.

Persoanele care pot da relații cu privire la bărbatul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248607009.

 

INFORMAȚII NOI, 5 mai 2023

Bărbatul din Mărăcineni dat dispărut de familie, a fost identificat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni,în cursul nopții, pe raza aceluiași oraș, fiind încredințat familiei.

 

Foto: IPJ Argeș

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mărăcineni

Ultimele articole