Tânăr din Merișani prins circulând cu 128 de km/h pe DN 73

de | 03.04.2024 23:54 | Județean, Eveniment

Un tânăr din Merișani, a fost amendat de poliţişti şi i-a fost supendat permisul de conducere pentru patru luni, după ce a fost depistat conducând maşina cu o viteza de peste 120  km/oră în localitate.

Tânărul, în vârstă de 28 ani, a fost depistat în cursul zilei de ieri, 2 aprilie, în timp ce se deplasa pe DN 73, pe raza localității Stâlpeni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 128 de km/h (cu 78 mai mult decât limita legală pe tronsonul respectiv de drum).

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație,  șoferul a fost amendat cu 3.300 de lei, totodată fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru o perioadă de 120 de zile.

Ca urmare a abaterii, cel în cauză a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 3.300 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.”, transmite IPJ Argeș

foto descriptiv promotor.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Căteasca: Tânăr de 19 ani prins la volan deși avea permisul suspendat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 73 | Merișani | Stâlpeni

Ultimele articole