Tânăr din Mioveni, prins circulând cu 153 de km/h prin oraș. Conducea o mașină fără asigurare

de | 17.01.2024 16:06 | Județean, Eveniment

Un tânăr de 32 de ani, din Mioveni, a fost amendat și a devenit pieton, după ce a fost prins conducând cu viteză excesivă. Mai mult de atât, el conducea o mașină fără asigurare.

Tânărul vitezoman a fost prins ieri, 16 ianuarie, de polițiștii rutieri în timp ce conducea o mașină pe DN 73E, pe raza orașului Mioveni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 153 de km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h.

Mai mult de atât, în urma verificărilor, oamenii legii au constatat că tânărul nu deținea poliță de asigurare obligatorie auto valabilă.

Ca urmare a abaterilor constatate, bărbatul de 32 de ani, din Mioveni, a fost sancționat contravențional cu amenzi în valoare de 1.485 de lei.  Totodată, el s-a ales cu permisul suspendat pentru 120 de zile, dar și cu certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare reținute.

sursă foto olt-alert.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

După fermieri și transportatori, medicii de familie au ieșit și ei în stradă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni