Tânăr din Valea Mare Pravăț-reținut după ce a tăiat și a furat 22 de fagi

de | 28.05.2024 17:38 | Eveniment, Județean

Un bărbat de 30 de ani, din Valea Mare Pravăț, a fost reținut de polițiștii argeșeni, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunilor de tăierea fără drept de arbori și furtul de arbori tăiați ilegal în stare de recidivă.

Potrivit cercetărilor, pe 19 mai 2023, tânărul ar fi mers, împreună cu alți doi bărbați, pe raza fondului forestier național, unde ar fi tăiat și furat 22 de fagi.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 19 mai 2023, bărbatul, împreună cu alți doi bărbați, ar fi tăiat ilegal, cu motofierăstrăul, 22 de arbori specia fag, din fondul forestier național, și ar fi sustras materialul lemnos rezultat.”, transmite IPJ Argeș

Pe 27 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au continuat cercetările în acest caz, iar după administrarea probatoriului, tânărul de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Astăzi, el va fi prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv digi24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Scandal într-o stație de carburanți din Stoenești. Un bărbat de 42 de ani a fost reținut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung Muscel | Judecătoria Câmpulung Muscel | Valea Mare

Ultimele articole