Tânără de 20 de ani cu permisul suspendat, la plimbare cu mașina pe străzile argeșene!

de | 23.08.2023 18:49 | Județean, Eveniment

În ultimele 24 de ore, polițiștii de ordine publică din cadrul Secțiilor 1-4 Poliție Pitești au desfășurat acțiuni de menținere a ordinii și liniștii publice, prevenire a faptelor contra patrimoniului prin verificarea organizării pazei, precum și creștere a gradului de disciplină rutieră.

În urma controalelor, oamenii legii au aplicat 49 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 8.800 de lei, au reținut 4 permise de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare.

Printre cei verificați s-a aflat și o tânără de 20 de ani, din Priboieni,  care s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan deși avea permisul suspendat.

Tânăra a avut ghinionul de a fi oprită în trafic, în cursul zilei de ieri, 22 august, de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, oamenii legii au constatat că fata are dreptul de a conduce suspendat.

Pentru isprava sa, argeșeanca s-a ales cu dosar penal, iar oamenii legii vor continua cercetările, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost
săvârșită.

Foto descriptiv Scientia.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un piteștean de 24 de ani s-a încăpățânat să își viziteze fosta iubită, deși avea ordin de protecție

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Priboieni