Tânără de 32 de ani, prinsă în flagrant după ce a oferit mită chiar la ghișeul Serviciului de Permise

de | 20.09.2023 10:25 | Național, Eveniment

O tânără în vârstă de 32 de ani a ajuns în fața procurorilor, după ce, în cursul zilei de marți, a fost prinsă în flagrant, oferind mită chiar la ghişeul Serviciului de Permise.

Femeia s-a prezentat ieri, 19 septembrie, la un ghișeu al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Brașov, cu dosarul și a cerut să fie programată, în aceeași zi, pentru susținerea probei teoretice în vederea obținerii permisului de conducere – categoria B.

Pentru a se asigura că va promova proba teoretică a examenului, tânăra a introdus printre filele dosarului pe care l-a depus la ghişeu suma de 400 de lei.

S-a gândit că viaţa ei şi a celorlaţi participanţi la trafic costă  400 de lei. Numai că angajatul SPCRPCIV Brașov nu a cedat. Astfel, tânăra a fost prinsă în flagrant în timp ce oferea banii pentru promovarea probei teoretice.

Ulterior, Direcția Generală Anticorupție Brașov a fost sesizată de conducerea SRPCIV în acest caz.

În cursul zilei de astăzi, 19.09.2023, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – SJA Brașov au fost sesizați de conducerea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Brașov cu privire la faptul că, la unul dintre ghișeele instituției, s-a prezentat o femeie, în vârstă de 32 de ani, care a oferit o sumă de bani cu titlu de mită pentru a promova proba teoretică necesară pentru obținerea permisului de conducere.”, a transmis marți Direcţia Generală Anticorupţie.

Lucrătorii DGA – SJA Brașov au procedat la constatarea infracțiunii flagrante de dare de mită, iar tânăra a fost dusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov pentru continuarea cercetărilor.

Menționăm faptul că, numai în ultima lună, angajați din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au sesizat la Direcția Generală Anticorupție 12 situații în care li s- au oferit diverse sume de bani cu titlu de mită.”, adaugă Direcţia Generală Anticorupţie.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Înmatriculările de autoturisme noi au crescut în Uniunea Europeană

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brasov | DGA

Ultimele articole