Tânără din Mioveni, lăsată fără permis de Crăciun. Circula cu 110 km/h în localitate

de | 26.12.2023 21:45 | Județean, Eveniment

O tânără de 29 de ani, din Mioveni, a rămas fără permis de conducere după ce a fost prinsă în ziua de Crăciun circulând cu o viteză mult peste limita legală.

Femeia a fost înregistrată de aparatul RADAR, în timp ce circula cu viteza de 110 km/h pe DN 7, pe raza localității Călinești, într-o zonă în care limita este de 50 km/ h.

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație, șoferița s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile, dar și cu o amendă de 1.350 de lei.

Ca urmare a abaterii constatate, cea în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.”, transmite IPJ Argeș

Un bărbat de 45 de ani din Mioveni, lăsat fără permis pentru 120 de zile

De asemenea, un bărbat de 45 de ani, tot din Mioveni, a rămas fără permis în preajma Crăciunului

Pe 24 decembrie, șoferul a fost depistat pe DN 73E, pe raza orașului Mioveni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 161 km/h, cu 81 mai mult decât limita legală de pe sectorul de drum unde a fost depistat.

În urma faptei sale, bărbatul s-a ales cu o amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 120 de zile.

foto descriptiv promotor.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident în Câmpulung, provocat de un șofer beat. O persoană a ajuns la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Călinești | Drumul Național 7 | Mioveni

Ultimele articole