SHOW TIME înaintea finalului de an! FC Argeș vs SCM U Craiova

de | 26.12.2023 22:30 | Pitești, Lifestyle

  • Ia-ți bilet la ultimul meci de baschet al anului!

FC Arges baschet
FC Argeș Basketball primește vizita lui SCM U Craiova, într-un meci contând pentru etapa a 15-a din Liga Națională Getica 95.
Jocul este programat mâine, 27 decembrie, la Pitești Arena, cu începere de la ora 19:00.
bilete la baschet
Biletele la meci sunt disponibile online, pe biletesmart.ro/pitesti, însă pot fi achiziționate și de la casieria sălii, miercuri, 27 decembrie, în intervalul 13:00-19:00.
Înaintea meciului de mâine, antrenorul Nebojsa Vidic a declarat că își dorește ca fanii echipei de baschet FC Argeș să fie și mâine alături de alb-violeți, aceștia având nevoie de susținerea lor.
Știu că suntem înaintea Anului Nou, însă îmi doresc ca fanii echipei să înțeleagă acest moment, în care băieții au nevoie de susținerea lor. Sper ca ei, mâine, să ne ajute, pentru a obține victoria. Nu în ultimul rând, vreau să le urez Crăciun Fericit și toate gândurile bune adevăraților suporteri piteșteni.”

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Argeș Basketball