Târg de oferte educaționale din cadrul Universității din Pitești!

de | 30.06.2022 13:38 | Știri, Cultură, Pitești

Ieri, 29 iunie, a fost prima zi a târgului de oferte educaționale prezentat de către Universitatea din Pitești. Acesta, are loc în centrul Piteștiului, și este disponibil și în decursul zilei de astăzi, 30 iunie. La târg participă studenți din cadrul mai multor facultății ale Universității din Pitești. La târg se împart flyere și sunt aduse în ochii publicului, atât informațiile dorite pentru cei care vor să aplice la această universitate, dar și oferte educaționale din cadrul instituției.

oferte upit - Târg de oferte educaționale din cadrul Universității din Pitești! upitt - Târg de oferte educaționale din cadrul Universității din Pitești!

Toți cei care doresc să afle detalii despre admiterea la programele de licență sau master, pot primii detalii atât în cadrul târgului care se desfășoară astăzi, cât și pe site-ul Universității din Pitești, accesând acest LINK !

Sursa Foto/ Facebook UPIT Media

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Când vor primi pensionarii ajutorul de 700 de lei?

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: UPIT