anchetaonline.ro

Târgul serviciilor sociale argeșene, eveniment dedicat Zilei Mondiale a Asistenței Sociale

de | 01.04.2023 11:09 | Știri, Administrație, Județean

Pe 29 martie a fost organizat Târgul Serviciilor Sociale Argeșene, eveniment dedicat Zilei Mondiale a Asistenței Sociale, a cărei temă a fost „Respectarea diversității prin acțiuni sociale comune”.

târg Argeș

Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Argeș prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş, în colaborare cu Universitatea din Pitești.

Târgul a reunit numeroși furnizori de servicii publice (autorități județene și locale), precum și organizații neguvernamentale și furnizori privați de servicii sociale.

târg Argeș

Vicepreședintele Consiliului Județean, Adrian Dumitru Bughiu împreună cu doctorul Viorel Enache, președintele comisiei sociale din cadrul Consiliului Județean, au fost prezenți la deschiderea primei ediții a Târgului Serviciilor Sociale Argeșene.

Este adevărat că, prin DGASPC, Consiliul Județean Argeș este cel mai mare furnizor de servicii sociale din județ, fie că ne referim la adulți, fie că ne referim la copii. Pentru noi nu este neapărat o mare bucurie, dacă ne raportăm la latura financiară, pentru că este o presiune fantastică pe bugetul Consiliului Județean pentru a susține aceste servicii. Dar nu ne plângem, o facem cu toată dăruirea. Am încercat, de la an la an, să ne profesionalizăm, pentru a aduce serviciile pe care le prestăm la standarde europene, tocmai pentru ca beneficiarii noștri să se simtă ocrotiți în plus” , a transmis  Adrian Bughiu.

336052237 1423187645164777 1937884777409148283 n - Târgul serviciilor sociale argeșene, eveniment dedicat Zilei Mondiale a Asistenței Sociale

De asemenea Tatiana Eftime, director executiv Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș a declarat:

Mulțumesc reprezentanților Universității Pitești pentru formarea specialiștilor care vor performa în posturile care vizează serviciile de asistență socială. Mulțumesc domnului vicepreședinte Adrian Bughiu, pentru că întotdeauna Consiliul Județean sprijină financiar activitățile Direcției noastre. Mulțumesc colegilor noștri specialiști care profesează în serviciile noastre sociale. Împreună cu direcțiile de asistență socială din celelalte localități, celelalte entități din domeniu, ONG-uri și cu sprijinul Universității din Pitești, prin formarea acestor specialiști, sper să dezvoltăm cele mai bune servicii sociale”.

târg Argeș

La rândul său, rectorul Universității Pitești, Dumitru Chirleșan a transmis un mesaj:

Mă declar încântat că oameni cu atâta suflet bun și cu dorința de a face bine se regăsesc într-un spațiu universitar. Sunt sigur că ceea ce ați pregătit astăzi va avea un impact deosebit nu numai asupra celor implicați direct sau indirect în problemele de asistență socială, dar mai ales asupra principalilor beneficiari ai serviciilor dumneavoastră” a spus Dumitru Chirleșan.

târg Argeș

Reprezentanții CJ Argeș au transmis faptul că Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş este cel mai mare furnizor public de servicii sociale din județ.

DGASPC Argeș este cel mai mare furnizor public de servicii sociale din județ iar Consiliul Județean investește constant, de mai mulți ani, în creșterea calității serviciilor oferite și în confortul și protecția beneficiarilor – adulți și minori – în concordanță cu cerințele europene.”

 

Foto: CJ Argeș

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Rezultate simulare Evaluare Națională. 55 de note de 10 în Argeș!

 

Citește articolele pe același subiecte: CJ Arges
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: