Ștefănești – Taxele și impozitele datorate către Primărie, se pot plăti online!

de | 23.01.2023 12:50 | Știri, Administrație, Județean, Ștefănești

 

Primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea transmite tuturor locuitorilor că pentru a evita cozile și pentru a preveni aglomerația de la ghișee, taxele și impozitele datorate către Primăria orașului Ștefănești, se pot plăti online.

online plata Ștefănești

Important de menționat că persoanele care plătesc integral valoarea impozitelor locale aferente anului 2023 , până la data de 31 martie, vor beneficia de o reducere de 10%.

Pentru plata cu anticipaţie a impozitului integral, pentru tot anul, până la data de 31 martie inclusiv, se acordă o bonificaţie de până la 10% pentru persoanele fizice.”

online plata Ștefănești

Totodată edilul menționează că impozitul pe teren sau pe clădiri se plăteşte anual, în două rate egale, până la datele de 31 martie şi 30 septembrie inclusiv.

Achitarea online a taxelor și impozitelor este cea mai eficientă și sigură metodă, eliminând, astfel, așteptarea la ghișeu.

Plata prin internet se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro .

plata online

De asemenea plata taxelor, impozitelor, precum şi a amenzilor prin Sistemul Național Electronic de Plată Online pe www.ghiseul.ro este disponibilă 7 zile din 7 și pe deasupra nu se percepe comision.

 

Foto: Facebook Nicolae Velcea

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești