Țeapă de 225 de lei! Și-a comandat rochii, dar a primit tricouri

de | 07.12.2023 10:33 | Național, Eveniment

O femeie din Suceava și-a comandat trei rochii pe internet, însă a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a desfăcut coletul.

Potrivit observatornews.ro, pe 27 noiembrie, femeia le-a văzut pe un site de vânzări și când a văzut prețul acestora nu a mai stat pe gânduri și a dat comandă.

Pe data de 4 decembrie, coletul i-a fost expediat acasă, fiind adus prin curier. Însă, a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când l-a deschis și a observat că în locul celor trei rochii, în valoare de 225 de lei, i-au fost trimise trei tricouri.

Văzând că a fost victima unei înșelăciuni, soțul femeii a sunat imediat la 112.

Echipa operativă din cadrul Biroului Investigații Criminale a stabilit că la data de 27.11.2023, soția reclamantului a comandat de pe site de vânzări trei rochii de damă. În data de 04.12.2023, coletul a fost expediat la domiciliu, fiind primit și achitat. Ulterior, la deschidere, soția reclamantului a constatat că în interior se aflau 3 tricouri în loc de 3 rochii. Așa cum comandase.

Prejudiciul a fost estimat la suma de 225 de lei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune, faptă prev. și ped. de art. 244 alin. (1) din Codul Penal.”, transmite IPJ Suceava

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune. Cercetările sunt în desfășurare, urmând ca reprezentanții site-ului să fie trași la răspundere pentru această situație.

Foto: .stiridiaspora.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Astăzi expiră polițele RCA de la Euroins

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Euroins | Suceava

Ultimele articole