Temperaturile maxime de astăzi vor fi de 40 de grade!

de | 27.07.2022 08:55 | Știri, Județean

Atât canicula, cât și discomfortul termic, vor perista în cursul zilei de astăzi, 26 iulie, în sudul şi în sud-estul ţării. De asemenea, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Totodată, temperaturile termice de astăzi vor fi în scădere față de cele de ieri. Pe arii mai restrânse, în local în nord, în centru, în est și la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin averse, înnorări accentuate, descărcări electrice, dar şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Atât în cursul acestei seri, cât și al acestei nopți, aceste manifestări se vor resimți, în special, în regiunile sudice. De asemenea, ploile vor avea caracter torenţial şi vor fi posibile vijelii şi grindină în arii restrânse. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în nordul Moldovei și 40 de grade în sudul Munteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 şi 22 de grade.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A condus băut și a refuzat recoltarea probelor după ce a fost prins! Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: