anchetaonline.ro

A condus băut și a refuzat recoltarea probelor după ce a fost prins! Pitești

de | 27.07.2022 08:14 | Știri, Eveniment, Pitești

În cursul serii de marți, 26 iulie, polițiștii de ordine publică din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au depistat în trafic, în jurul orei 18:30, pe strada Craiovei din Pitești, un bărbat de 35 de ani, care conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.

De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Astfel polițiștii au vrut să îl ducă pe bărbat pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat.

Organele oficiale au întocmit un dosar penal conform art. 335 și 337 din Codul Penal.

Tot în cursul serii de ieri, în urma administrării probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Bărbatul va fi dispus, astăzi, unor măsuri preventive.

 

 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Decizie în cazul parcării în Mamaia și Constanța! Se suspedă plata pe timp de noapte

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești