Tentativă de sinucidere în Pitești! A vrut să își convingă soția să nu divorțeze

de | 07.11.2022 14:59 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Un apel la 112 anunța duminică, 6 noiembrie, că un bărbat de 56 de ani, din Pitești, ar fi încercat să își ia viața.

Bărbatul, care se află în proces de divorț cu soția și pe numele căruia era emis, de către instanță, un ordin de protecție, a venit la locul de muncă al nevestei. Deși nu avea dreptul să se apropie de ea, bărbatul a ajuns în zona respectivă cu scopul de a o convinge pe femeie să se întoarcă la el, prin orice mijloace.

După ce au purtat mai multe discuții, însă fără niciun rezultat, piteșteanul a încercat o altă modalitate de a-i atrage atenția soției cu care se află în plin divorț. El a amenințat că se sinucide și s-a tăiat cu un cuțit în zona gâtului.

Din fericire, rana a fost superficială, iar la fața locului au ajuns polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești. Bărbatul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

De asemenea, omul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Fată de 16 ani- căutată de polițiști! A dispărut din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: