Tentativă de suicid! Un bărbat s-a urcat pe spital și ameninţă că se aruncă în gol!

de | 24.02.2023 12:14 | Știri, Eveniment, Național

Gest șocant din partea unui bărbat, în această dimineață de vineri, care s-a urcat pe clădirea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu şi ameninţă că se aruncă în gol.

La fața locului au fost prezente echipaje de pompieri, medicale şi un mediator din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Avem un bărbat care s-a urcat pe clădirea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, sediul de pe strada Tudor Vladimirescu, şi care ameninţă că se aruncă în gol. La faţa locului s-au deplasat o autoplatformă pentru lucru la înălţimi, o autospecială pentru descarcerare, echipaje medicale, precum şi un mediator din cadrul IPJ”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim.

Mai mult de atât, reprezentanţii spitalului au declarat că bărbatul nu este pacient al unităţii medicale, ci doar s-a urcat pe clădire pe schelele care sunt montate.

Bărbatul ar avea probleme în familie, conform Digi24.

Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier cu 2 mașini în Pitești! O victimă implicată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole