Încă un teren de sport modern în Pitești. Urmează o creșă

de | 20.06.2023 11:15 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

Este gata terenul de sport de la Colegiul Economic ”Maria Teiuleanu”. Astăzi a avut loc recepția obiectivului. Acum adolescenții au la dispoziție un teren de handbal cu suprafață de joc din tartan, împrejmuit și dotat cu sistem de iluminat de tip nocturnă, cu proiectoare de tip LED. Pe vechiul teren de sport va fi construită o creșă medie cu 70 de locuri.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

 

Investiția a fost executată de către SC TOP LINE CONSTRUCT SRL, contractul având valoarea de 787.967,46 lei fără TVA. În cadrul contractului, a fost realizat un teren de sport cu o suprafață construită de 987 mp,  din strat geotextil, balast compactat, folie PVC, beton armat C20/25 în grosime de 15 cm, peste care a fost așternut un covor din tartan de 16 mm grosime, trotuar de gardă din pavele împrejmuit cu borduri și cu plasă plastifiată în grosime de 2,5 mm, gri antracit, iluminat nocturn asigurat prin 14 corpuri de iluminat LED. Au fost, de asemenea, realizate marcajele suprafeței de joc, suprafață destinată, în principal, handbalului.

”În momentul în care autoritatea locală a avut nevoie de teren pentru a realiza încă o creșă, am promis Consiliului de Administrație, respectiv elevilor de la Colegiul “Maria Teiuleanu”, că vom realiza un teren de sport modern.

Promisiunea a fost îndeplinită, astăzi având loc recepția obiectivului Teren de sport Colegiul Economic ”Maria Teiuleanu””, a scris primarul Cristian Gentea, pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

Creșă medie cu 70 de locuri

Totodată, Cristian Gentea explică că a fost semnat contractul pentru construirea unei creșe, pe vechiul teren de sport.

”Avem un teren de handbal cu suprafață de joc din tartan, ce are alei pietonale din dale de beton prefabricate, împrejmuire de siguranță din profile metalice 100×40 mm dotată cu sistem de iluminat de tip nocturnă, cu proiectoare de tip LED, respectiv trotuare din beton armat cu pavaj din beton prefabricat.

Pe vechiul teren de sport va fi construită o creșă medie cu 70 de locuri.

Contractul este semnat.

Urmează obținerea autorizației de construire, iar în maxim trei săptămâni, CNI va da ordinul de începere a lucrărilor”, a concluzionat Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Criostian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Vezi unde. Trafic restricționat în Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Criostian Gentea | Cristian Gentea | Pitești | Primăria Municipiului Pitești