Termen limită pentru depunerea proiectelor. Centre de zi destinate copiilor expuși riscului de a fi separați de familie

de | 30.01.2024 14:01 | Național, Economic

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Natalia Intotero, reamintește că a fost lansat al doilea apel pentru proiecte privind crearea unei rețele de centre de zi destinate copiilor expuși riscului de a fi separați de familie, iar termenul limită până la care se pot depune este de 18 februarie, inclusiv.

”Aproximativ 4.500 de copii pot fi ajutați să rămână în mijlocul familiei

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse a lansat al doilea apel pentru proiecte privind crearea unei rețele de centre de zi destinate copiilor expuși riscului de a fi separați de familie.

Până la data de 18.02.2024, ora 23:59, furnizorii publici de servicii sociale acreditați în condițiile legii și care funcționează la nivelul comunelor, orașelor și municipiilor pot depune proiecte individual sau în parteneriat cu alți furnizori publici sau privați de servicii sociale acreditați”, transmite, pe pagina de Facebook, ministrul Familiei, Natalia Intotero.

Valoarea maximă eligibilă a unui proiect este de 330.000 euro fără TVA. Obiectivul acestui al doilea apel este crearea a 64 de servicii sociale. Investițiile pot fi făcute pentru construcția, reabilitarea, modernizarea, extinderea și dotarea acestor centre destinate copiilor care provin din familii aflate în situații vulnerabile. Ghidul specific al apelului de proiecte precum și alte informații utile se găsesc și aici.

Sursă foto: Facerbook Natalia Intotero

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Biserica ”Sfinții Trei Ierarhi” din Mioveni și-a serbat hramul

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Familiei