Termen limită pentru înscrieri. Poșta face angajări!

de | 21.05.2023 17:54 | Național, Administrație, Știri

Mâine, 22 mai, este ultima zi în care cei interesați pot trimite CV-ul actualizat și o scrisoare de intenție pentru a se angaja la unul dintre cele 17 posturi scoase la concurs de Poșta Română.

Compania Națională Poșta Română caută 17 profesioniști dedicați și dinamici pentru a ocupa poziții de Manager Operațiuni Livrare la nivel județean. Interviurile se vor desfășura pe 26 mai la sediile Sucursalelor Regionale.

22 mai – ultima zi pentru a trimite CV-ul și scrisoarea de intenție

Cele 17 posturi sunt pentru poziții de Manager Operațiuni Livrare la nivel județean:

  • Hub Curierat: Alba, Bihor, Bistrița-Năsăud, Buzău, Constanța, Giurgiu, Harghita, Ialomița, Maramureș, Mureș, Sibiu, Sălaj, Satu Mare, Suceava, Tulcea, Vâlcea;
  • Hub Logistic și Curierat Regional: Cluj-Napoca.

Mai multe informații găsiți aici.  Pentru a aplica, cei interesați trebuie să trimită CV-ul actualizat și o scrisoare de intenție la adresa de e-mail recrutare@posta-romana.ro, până la data de 22 mai 2023. Trebuie menționat în subiectul e-mailului “Manager Operațiuni Livrare – Județul [Numele Județului]”.

Foto descriptiv. Sursă foto: site Posta Română.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Fonduri nerambursabile. Universitățile pot obține bani pentru spații de recreere, cantine și cămine

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poșta Română

Ultimele articole