Teroare în Vama Veche! Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat într-un camping!

de | 14.07.2023 23:00 | După locație, După subiect, Eveniment, Național, Știri

Un eveniment marcant a avut loc, în cursul serii de astăzi, vineri, 14 iulie, în Vama Veche. Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost împușcat de un bărbat în vârstă de 50 de ani într-un camping.

Agresorul a amenințat că se sinucide.

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche – 2 Mai au fost sesizați în jurul orei 18.20 cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, într-un camping din stațiunea Vama Veche, un bărbat, de 21 de ani, ar fi fost împușcat în picior, cu o armă, de un bărbat, de 50 de ani. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, conform Digi24.

Victima în vârstă de 21 de ani a fost preluată de ambulanță și transportată la spital.

În momentul de față, polițiștii au început demararea cercetărilor pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt, dar și pentru identificarea tipului de armă folosit.

Totodată, la locul evenimentului a intervenit și un negociator din cadrul Inspectoratului Poliție Județene Constanța, pentru bărbatul în vârstă de 50 de ani, care a amenințat că se sinucide, potrivit Mediafax, conform sursei citate.

 

Foto descriptiv.
Sursa europafm.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O femeie a fost înjunghiată de soţ după ce a îndrăznit să îi ceară divorţul

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: