Doi tineri au condus „la mișto” prin Pitești și au plătit scump!

de | 18.04.2023 15:42 | Știri, După locație, Eveniment, Județean, Pitești

Doi tineri argeșeni au avut de plătit, după ce polițiștii rutieri i-au oprit din propriul joc pe drumurile din Pitești.

Primul este un piteștean de doar 21 de ani, ce a fost oprit de polițiștii rutieri, după ce a fost prins conducând pe str. Dumbravei din Pitești, cu viteza de 104 km/h.

În urma abaterii, acesta s-a ales cu o amendă de numai puțin de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

De asemenea, nu a fost singurul sancționat de polițiști. Acesta a fost și cazul unui tânăr în vârstă de 23 de ani, din Bradu, care a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Pitești în timp ce conducea un autoturism pe str. Egalității din Pitești.

Tânărul avea un comportament agresiv în conducere, prin pornirea vehiculului de pe loc cu patinarea excesivă, în gol, a rotilor motrice.

De asemenea, și acesta s-a ales cu o amendă. Șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto: evz.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Pensionar jefuit de un bulgar într-o parcare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: