Tineri vitezomani, trași pe dreapta de polițiștii argeșeni!

de | 23.01.2024 15:35 | Județean, Eveniment

Din păcate, nu trece nicio zi fără ca șoferii vitezomani să își facă simțită prezența pe străzi.

În acest sens, polițiștii argeșeni au continuat acțiunile pentru reducerea riscului rutier și creșterea gradului de disciplină în trafic. În urma acțiunilor, printre cei sancționați de oamenii legii s-au aflat și cei care au apăsat pedala de accelerație prea tare.

În această situație s-a aflat și un tânăr de 26 de ani, din Mioveni, care, în cursul zilei ieri, a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 141 km/h, în timp ce se deplasa din direcția DN 73 către Mioveni.

În urma celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 90 de zile.

Tot ieri, grăbit a fost și un tânăr de 21 de ani, din Câmpulung. El a fost depistat de polițiștii rutieri, pe DN73, pe raza localității Schitu Golești, în timp ce se deplasa cu viteza de 109 de km/h.

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație, tânărul a fost amendat cu 1.485 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 90 de zile.

foto descriptiv bihon.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Unitate de cazare din Bradu, închisă de ISU Argeș. A fost amendată cu 30.000 lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 73