Tinerii liberali lansează campania ”Hit the Road! Drumuri bune pentru Argeș”

de | 29.11.2023 09:14 | Județean, Politic

Tineretul Național Liberal Argeș pornește o mișcare pentru dezvoltarea infrastructurii din județ și îndeamnă comunitatea să se alăture: ”strângem semnături pentru drumuri civilizate, moderne și sigure”.

Tinerii liberalii nemulțumiți de faptul că județul Argeș se confruntă cu o situație alarmantă în ceea ce privește infrastructura rutieră, iar ”gropile, denivelările și porțiunile neasfaltate fac circulația deosebit de dificilă sau chiar imposibilă”, au demarat campania ”Hit the Road! Drumuri bune pentru Argeș”. Prin această campanie tinerii liberali își propun ”să unească forțele comunității, atrăgând împreună atenția PSD și Consiliului Județean Argeș asupra problemelor care nu mai pot fi amânate sau ignorate”. Astfel, potrivit comunicatului primit, aceștia vor lua la pas întregul județ colectând semnături, oferindu-i astfel fiecărui argeșean posibilitatea de a-și exprima nemulțumirile și de a lua parte la mișcare.

”Ne dorim să convingem cât mai mulți oameni că drumurile și infrastructura județului Argeș trebuie dezvoltate și modernizate, iar aceste lucruri nu se pot schimba fără implicarea tuturor. Infrastructura județului este la pământ din cauza administrației PSD, iar Consiliul Județean nu a fost în stare, în aproape 30 de ani, să facă demersurile necesare pentru a avea drumuri bune! Vă așteptăm pe toți alături de noi pentru a aduce o schimbare în județ!”, a declarat Otilia Șerban, președinta TNL Argeș, potrivit sursei citate.

Foto descriptiv.

Sursă foto: TNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ana Maria Pănescu, candidatul PNL pentru primăria Topoloveni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Topoloveni