Ana Maria Pănescu, candidatul PNL pentru primăria Topoloveni

de | 27.11.2023 10:02 | Topoloveni, Importante, Politic

PNL Argeș anunță că a luat o decizie semnificativă pentru alegerile din 2024, desemnând candidata pentru Primăria Topoloveni: Ana Maria Pănescu, președinta PNL Topoloveni.

Sursă foto: Facebook Alina Gorghiu

Ana Maria Pănescu nu este doar o candidată, ci un lider determinat, este curajoasă și implicată în viața comunității, arată cei de la pNL Argeș. Câștigătoarea încrederii topolovenilor, ea este recunoscută pentru abilitatea de a forma echipe puternice și pentru angajamentul zilnic față de oraș. O administrație locală performantă este necesară pentru Topoloveni, iar Ana Maria este gata să aducă un suflu nou, proiecte sănătoase de investiții și o viziune actualizată asupra dezvoltării orașului. ”Prin această candidatură, PNL Argeș subliniază angajamentul său în sprijinirea femeilor în politică, recunoscând forța și profesionalismul acestora. Femeile sunt cheia pentru proiecte majore dedicate familiei, tineretului și antreprenoriatului, reprezentând cu înțelepciune interesele cetățenilor. Este momentul să ne unim forțele pentru a transforma Topoloveniul într-un oraș în care cu toții să ne dorim să trăim. Șansa aceasta este Ana Maria Pănescu, primar la Topoloveni!”, transmit cei de la pNL Argeș în informarea transmisă.

Foto descriptiv. Sursă foto: roaep.ro și Facebook Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Aura Băilescu a fost aleasă la conducerea OFL Mioveni, o nouă direcție pentru forța feminină în politica locală

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș