Aura Băilescu a fost aleasă la conducerea OFL Mioveni, o nouă direcție pentru forța feminină în politica locală

de | 26.11.2023 18:38 | Mioveni, Politic

Astăzi, la Mioveni, Organizația Femeilor Liberale își deschide un nou capitol sub conducerea noii președinte, Aura Băilescu. Întâlnirea a fost onorată de prezența Alinei Gorghiu, ministra Justiției și președintă PNL Argeș, a senatorului Danut Bica, a președintei OFL Argeș, Cristina Ghinet, și a unei echipe solide din cadrul BPJ al PNL Argeș.

Aura Băilescu, antreprenoare dedicată și plină de inițiativă civică, preia cu determinare conducerea organizației de femei din Mioveni, aducând un suflu nou și energie proaspătă în arena politică locală. Noua echipă OFL Mioveni, condusă de Aura Băilescu, este pregătită să susțină schimbări semnificative pentru o comunitate mai puternică și mai unită. ”Prin implicarea activă în politică și proiecte locale, această echipă dorește să contribuie la transformarea în bine a comunității locale. Le urăm mult succes colegelor din Organizația Femeilor Liberale și multe proiecte bune pentru Mioveni!”, transmit cei de la PNL Argeș.

Sursă foto: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alina Gorghiu: Declaraţiile recente ale liderului USR Cătălin Drulă sunt nocive pentru statul de drept din România

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: OFL Mioveni

Ultimele articole