Accident pe DN 7! Un autoturism a plonjat într-o baltă

de | 26.11.2023 18:51 | Național, Eveniment

Trei persoane ajuns la spital, în urma unui accident ce a avut loc astăzi, pe DN 7, în localitatea Brezoi, din judeţul Vâlcea.

La locul accidentului au intervenit pompierii din Vâlcea cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe aparținând SAJ. De asemenea, la locul accidentului au fost prezenți și oamenii legii pentru a efectua cercetări.

Potrivit news.ro, șoferul autoturismului, un bărbat de 45 de ani, din municipiul Târgoviște, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar autovehiculul a derapat, a ieşit de pe şosea pe un pod şi a căzut în balta Proieni, rămânând răsturnat pe o parte.

cats 1 - Accident pe DN 7! Un autoturism a plonjat într-o baltă

Autoturismul a căzut în apă de la cel puțin cinci metri înălțime.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 45 de ani, din municipiul Târgoviște, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 7, în localitatea Proieni, la km 211+ 500 m, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Mașina a părăsit partea carosabilă, ulterior răsturnându-se în canalul ce face legătura între Lacul Proieni și râul Olt”.”, a transmis IPJ Vâlcea

Din păcate, în urma impactului, cei trei ocupanți ai autoturismului, care au reușit să iasă singuri din mașină, șoferul și doi pasageri, o femeie de 47 de ani şi o minoră de 13 ani, au fost răniți. Ei au fost duși la spital pentru îngrijiri medicale, deoarece au suferit contuzii și au intrat în hipotermie.

Sursă foto ISU Vâlcea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mihăești: Tânăr de 19 ani cu permisul suspendat, prins beat la volan!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 7

Ultimele articole