Titularizare 2023. Profesorii de 10 ai Argeșului!

de | 18.07.2023 19:12 | Județean, Lifestyle, Pitești, Rural, Știri

Patru profesori din Argeș au obținut în acest an 10 la TITULARIZARE 2023. Astfel, la trei discipline s-a luat nota maximă: doi la Educație fizică și sport și câte unul la Istorie și la Limba germană modernă.

Dintre cei 818 candidați înscriși în Argeș, 149 au absentat, 1 a fost eliminat și s-au retras 81. Astfel, în final au fost evaluate 587 de lucrări. Totodată, în Argeș, cei mai mulți candidați s-au înscris să susțină examenul la următoarele discipline: Limba și literatura română, pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activitaților instructiv-educative în grădinița de copii – 213; Educație fizică și sport – 88; Limba și literatura română și matematică, elemente de pedagogie școlară, metodica predării limbii și literaturii române / comunicării în limba română și metodica predării matematicii / matematicii și explorării mediului în învățământul primar (învățământ primar în limba română)  – 60.

Cine sunt cei patru?

Sursă foto: Facebook Football Skills Top-Young Boys Topoloveni.

Robert Cîrstoiu

La nivelul județului nostru patru candidați au obținut nota 10, iar 268 au reușit să ia peste 7, astfel, în total 272 de candidați au șanse să se titularizeze, numai posturi să fie. De altfel, la nivelul județului nostru sunt 65 de posturi titularizabile. Din cele 50 de lucrări evaluate la Educație fizică și sport, cei mai buni doi au obținut nota 10, Cîrstoiu Robert (în profilul de Facebook apare că este profesor de Educație fizică și sport la două școli din Pitești) și Sandu Livia – Andrada (a urmat cursurile Facultății de la Educație Fizică și Sport, ulterior a urmat și un Master la UPIT). La Istorie din cele 18 lucrări evaluate din Argeș, unul a obținut 10 – Badea Vasile – Robert (se regăsește pe lista colectivului de cadre didactice al Școlii Gimnaziale „Mihai Tican Rumano” din Berevoești și se mai găsește și pe lista consilierilor locali din comună, numai că apare că i-ar fi încetat mandatul). Din cele 3 lucrări ce au intrat la corectare doar una a fost de 10 la Limba germana modernă, cea a argeșencei – Dumitru Bianca – Maria – Raluca.

 

Sursă foto: Facebook Andrada Sandu,

Andrada Sandu

Sursă foto: Facebook Robert Badea

Robert Badea

Cei de la Football Skills Top-Young Boys Topoloveni au postat pe pagina de Facebook un mesaj de felicitare pentru antrenorul lor de 10, Robert Cîrstoiu:

”AVEM cu ce ne mândri!!!

Antrenorul nostru ROBERT CÎRSTOIU , a luat NOTA 10 la examenul de titularizare!!!

Felicitări Robert!!! Suntem mândri de tine!”

Felicitări pentru rezultatele obținute!

Sursă foto: Ministerul Educate, Facebook Andrada Sandu, Facebook Robert Badea și Facebook Football Skills Top-Young Boys Topoloveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Titularizare 2023. Patru candidați din Argeș sunt de 10!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Berevoești | Pitești | Topoloveni

Ultimele articole