Topoloveni: Haine şi încălţăminte, vândute ca fiind “de firmă”. Prejudiciu de peste 10.000 de euro

de | 24.11.2023 17:43 | Județean, Eveniment

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, în care au fost efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Vizată în acest dosar este o femeie de 46 de ani, din Topoloveni.

Potrivit cercetărilor, în cursul anului 2021, femeia, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, ar fi vândut produse de îmbrăcăminte și încălțăminte contrafăcute, purtând însemne ale unor mărci înregistrate, cauzând un prejudiciu de peste 10.000 de euro.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul anului 2021, o femeie de 46 de ani, din Topoloveni, având calitatea de administrator al unei societăți comerciale, acționând în realizarea obiectului de activitate, în interesul și în numele societății, în baza aceleiași rezoluții infracționale, ar fi oferit spre vânzare, comercializat și deținut în acest scop produse de îmbrăcăminte și încălțăminte contrafăcute, purtând însemne ale unor mărci înregistrate.

Prejudiciul total, comunicat de către titularii mărcilor înregistrate, este de 10.500 de euro.”, transmite IPJ Argeș

În prezent, oamenii legii au finalizat cercetările, iar dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv Impactpress

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Recomandări ISU Argeș pentru prevenirea incendiilor în sezonul rece

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Topoloveni