anchetaonline.ro

Tot mai mulți șoferi prinși beți în Argeș!

de | 09.11.2022 20:48 | Știri, Eveniment, Județean

Un bărbat de 34 de ani din Stoenești a fost depistat în cursul zilei de ieri, marți, 8 noiembrie, de către polițiștii Biroului Rutier Câmpulung în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 725, pe raza localității de domiciliu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul era o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind emisă dovadă fără drept de circulație.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Incendiu în cartierul Trivale din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: