Trafic aglomerat pe A1 București-Pitești! Românii se întorc din minivacanța de Paște

de | 26.04.2022 17:30 | Știri, După locație, Național

Nervi și coadă de 10 kilometri la intrare în București. Românii se întorc din minivacanța de Paște, iar traficul rutier pe Autostrada A1 București-Pitești este, de câteva ore bune, îngreunat pe sensul de intrare în capitală.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române coloana de mașini se întinde pe aproximativ 10 kilometri.

Traficul este aglomerat și pe DN 1 Ploiești-Brașov, între Nistorești și Comarnic, pe sensul de urcare către stațiunile montane, precum și între Predeal și Bușteni, pe sensul de coborâre.

Recomandăm conducătorilor auto să acorde atenție deosebită tuturor manevrelor pe care le efectuează la volan, să nu se angajeze în depășirea coloanelor formate, să nu întoarcă prin zone interzise și să păstreze distanță de siguranță între vehicule. CONDUCEȚI PRUDENT!, transmite Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1

Ultimele articole