Trafic îngreunat din cauza protestelor transportatorilor rutieri

de | 10.01.2024 12:50 | Național, Eveniment

Mii de transportatori au ieșit pe străzile din țară cu tractoare, utilaje agricole sau camioane.

Aceștia sunt nemulţumiţi atât de taxele de drum care sunt prea prea mari, de carburanţii foarte scumpi dar şi de faptul că mulți dintre ei nu-şi mai permit să-şi asigure maşinile.

Transportatorii au plecat spre capitală încă de dimineață, afectând grav traficul pe centurile marilor municipii.

trafic blocat

Foto: europafm.ro

Reprezentanții Centrului INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române informează că pe autostrada A 1 București-Pitești, de la kilometrul 13+500 de metri, până la intrarea în DN Centura București, traficul autovehiculelor este blocat de mai multe autocamioane ale transportatorilor rutieri.

O altă coloană de autovehicule s-a format și pe Centura Capitalei, între localitățile Chiajna și Bragadiru, județul Ilfov iar situații similare sunt semnalate și în alte zone din țară, pe centurile marilor municipii. În acele zone circulația rutieră se desfășoară  îngreunat, cu viteză foarte redusă, pe alocuri traficul fiind chiar blocat.

 

Foto: Antena3 CNN

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șofer de la taxi Actual ucis în accidentul de pe Dealul Negru!

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul INFOTRAFIC

Ultimele articole