Un traficant din Venezuela a înscenat un flagrant al Poliției pentru a fura droguri de 10 milioane de dolari de la un cartel

de | 30.08.2023 11:18 | Știri, După locație, Eveniment, Național

Un traficant din Venezuela care a fost acuzat de un cartel că a furat droguri în valoare de 10 milioane de dolari, a primit o pedeapsă cruntă. Întreaga scenă aa fost filmată şi ulterior postată pe X.

Este vorba despre Reinalfo Fuentes, zis și Talibanul, un traficant în vârstă în vârstă de 68 de ani, care s-a ales cu o pedeapsă cruntă, după ce un cartel l-a acuzat că a furat droguri în valoare de 10 milioane de dolari.

Bărbatul a înscenat un flagrant al Poliţiei, pentru a fura banii și drogurile. Acesta a spus că Poliția a fost cea care a confiscat tot.

Drept pedeapsă, acesta a fost legat la mâini și la picioare într-o barcă. Totodată, i-a fost legată o ancoră, apoi a fost aruncat în mare, conform Antena 3 CNN.

 

Foto Agora.md

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Protest spontan izbucnit la penitenciarul Poarta Albă: deținuții sunt nesupravegheați

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole