Tragedie la ​Complexul Sportiv Național Orșova. Un băiat de 14 ani și-a pierdut viața!

de | 11.06.2024 20:41 | Național, Eveniment

Incident tragic petrecut astăzi la ​Complexului Sportiv Național Orșova, acolo unde un minor s-a electricutat și a murit.

Băiatul care avea 14 ani și era din Botoșani se juca cu colegii lui în cadrul complexului de-a v-ați ascunselea.În timpul jocului acesta s-a ascuns în camera tehnică acolo unde s-a electrocutat după ce ar fi atins panoul electric, potrivit Antena3 CNN.

„Poliția municipiului Orșova a fost sesizată cu privire la faptul că, la complexul sportiv din municipiu, o persoană s-ar fi electrocutat.

La fața locului s-au deplasat polițiștii orșoveni care, din primele verificări efectuate, au stabilit că un minor, de 14 ani ani, în timp ce se juca împreună cu alți colegi din cadrul complexului, s-ar fi ascuns în camera tehnică a unității, pe un panou electric, fiind găsit decedat.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și neglijență în serviciu.”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Poliție.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Plan Roșu activat! Două vagoane ale unui tren au deraiat la Drăgănești de Vede

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Botoșani

Ultimele articole