Tragedie în Galați! O micuță de 4 ani a murit după ce a căzut de la etajul 4

de | 13.06.2023 11:05 | Știri, Eveniment, Național

O fetiță de patru ani a căzut de la etajul patru al unui bloc din Galați. Copila a ajuns în stare gravă la spital, unde din nefericire, micuța s-a stins din viață.

Incidentul s-a petrecut în această dimineață pe Bulevardul Dunărea, din municipiul Galați și a fost anunțat în jurul orei 7.48 prin serviciul unic de urgență 112.

Părinții fetiței ar fi fost la muncă, iar ea ar fi rămas în grija bunicii. Iar, cea care ar fi trebuit să o aibă în grijă a plecat câteva momente de acasă, spre școală, pentru a o duce pe sora fetiței, moment în care a avut loc tragedia, potrivit antena3.ro

Astăzi, 13 iunie, ora 07.48, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că un copil a căzut de la etajul 4 a unui bloc de locuințe situat pe Bulevardul Dunărea, din municipiul Galați.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Galați, ajunși la fața locului, au stabilit că o minoră, de 4 ani, care locuia în blocul respectiv împreună cu familia, ar fi rămas singură în apartament, fără supraveghere, pentru o perioadă scurtă de timp și, în împrejurări ce urmează a fi stabilite, a căzut de la una dintre ferestrele locuinței.”, se arată în comunicatul poliției.

Copila a fost preluată în stare gravă de un echipaj medical de la Ambulanță și transportată la spital.

În acest caz, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

sursă foto antena3.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Piteșteni amendați după ce au aruncat gunoiul pe domeniul public, în loc să folosească containerele îngropate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Galați